Vinden en gevonden worden. Dat is Onepitters.nl.

“Ik heb morgen een geluidsman nodig! En een runner! Oh en een editor voor de dag daarna!”

Onepitters.nl is een nieuw platform waar je snel en makkelijk heel veel éénpitters kunt vinden. Van Regisseur tot Drone-operator en van Productie-Assistent tot Cateraar of Geluidsman. Alle crew overzichtelijk bij elkaar op één plek! Onepitters.nl wil mensen verbinden, niks meer niks minder. De grootte van de database bepaalt mede het succes. Hoe meer mensen een listing hebben hoe groter de aantrekkingskracht wordt voor de mensen die filmcrew zoeken.

De Onepitters community bestaat uit mensen die werkzaam zijn in film.  Denk aan Speelfilms, Drama-series, Documentaires, Commercials voor tv en online. Expliciet géén TV-programma’s.

Wat heb jij hier aan?
Onepitters.nl zorgt er voor dat jouw vindbaarheid binnen de film/mediawereld vergroot wordt. En daarmee vergroot je ook je netwerk!

Waar betaal ik voor?
Onepitters.nl draagt zorg voor de verbinding tussen mensen die crew zoeken en crew die gevonden wil worden. Wij zorgen er voor dat mensen die regelmatig crew nodig hebben de weg naar de website vinden. Dit doen we door Onepitters.nl op social media te promoten bij de potentiële doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan productie-maatschappijen, bureaus en adverteerders/merken, maar natuurlijk ook andere freelancers. Grote kans dus dat je via onepitters.nl met nieuwe opdrachtgevers in contact komt!

Hoe werkt het?
Als je je registreert bij Onepitters.nl kun je jezelf zichtbaar maken in drie categorieën. Bijvoorbeeld Artdirector, Setdresser en Geluidsman. Sommige mensen kunnen nou eenmaal meerdere dingen…. Ook kun je een bio toevoegen, of een Youtube/ Vimeo linkje naar je beste werk, als je dat zou willen.
Om te waarborgen dat mensen die crew zoeken nooit misgrijpen willen we vaststellen dat je een ervaren professional bent. Op dit te waarborgen vragen we bij iedere nieuwe inschrijving om 3 mensen uit de Onepitters community als referentie aan te dragen. Deze mensen zullen wij dan benaderen. Want alleen de juiste mensen in de juiste categorieën maakt onze database compleet!
Onepitters.nl zorgt voor de zichtbaarheid, zodat de juiste mensen jou kunnen vinden. Onepitters.nl is geen agentschap, geen boekingsservice, maar een platform om freelancers een extra mogelijkheid te geven om zich zichtbaar te maken.
Vooralsnog is de inschrijving vrijblijvend.  We willen zo veel mogelijk mensen met bewezen trackrecord in deze rolodex opnemen! Zegt het voort dus…..!

Per 1 december 2018 betaal je dan €9,99 incl btw per maand óf €99,00 incl. BTW per jaar. Hierover nemen we in natuurlijk op tijd weer contact met je op.

Onze Algemene Voorwaarden kun je hier bekijken.

credits illustraties: Marc Kolder | Tiskolder bv
credits website: Rens Wieman | RAW Design